Storitve
Storitve

Cilji

Moderno, agresivno in ciljno usmerjeno trženje, zahteva več kot le razvoj dobrih izdelkov ali dobrih storitev. Z uporabniki je potrebno komunicirati. Privlačna cena izdelka ali storitve ni vedno dovolj. Informacijo je potrebno posredovati tudi ob pravem trenutku in na pravo mesto. Za uspeh je potrebno komunicirati s sedanjimi in s potencialnimi uporabniki, velikokrat celo s širšo javnostjo. Le na tak način si lahko podjetje omogoči ustrezen nivo prepoznavanja lastne ponudbe na trgu in s tem ustrezno pozicijo svojih izdelkov ali storitev na trgu. Ker smo ljudje dnevno izpostavljeni izredno velikemu številu različnih informacij, je le manjši del le-teh zavestno opaženih, ter še manjši tistih, ki vzpodbudijo zanimanje in s tem tudi reakcijo. Ljudje dejansko zaznamo le del tistega kar se posreduje v našo okolico, smo selektivni in v komunikaciji pogosto slišimo in vidimo samo del sporočila. Torej tisto kar najbolj ustreza našemu prepričanju. Zato je preprost in razumljiv način posredovanja in prejemanja informacij, ki imajo jasno sporočilno vrednost, bistvenega pomena.

Storitve kot sredstvo za dosego cilja

Podjetje Pion vam ponuja paleto različnih storitev, ki omogočajo ekonomičen, učinkovit in hiter način prenosa informacij do vaših uporabnikov. Naše storitve omogočajo posredovanje tekstovnih in vizualnih informacij do izbranih telefonskih številk uporabnikov mobilnih telefonov. Pošiljanje in sprejemanje različnih tipov informacij z uporabo mobilnih telefonov, so danes zelo preprost in vedno bolj priljubljen način komuniciranja z obstoječimi ali s potencialnimi kupci vaših izdelkov ali storitev.

Ideja

Ključna ideja Pion storitev je preprosta izmenjava informacij med podjetjem-ponudnikom izdelka ali storitve in uporabniki mobilnih telefonov. V celotnem procesu izmenjave informacij nastopa podjetje kot pošiljatelj tekstovnih ali vizualnih informacij, uporabniki mobilnih telefonov-potencialni kupci izdelka ali storitve pa kot prejemniki le-teh. Uporabniki mobilnih telefonov danes zelo dobro poznamo storitev pošiljanje kratkih sporočil - SMS, ter storitev pošiljanje Multimedijskih Mobilnih sporočil - MMS, ki sta osnovna nosilca posredovanih informacij in hkrati osnovna gradnika Pion storitev.