Storitve Storitve SMS
Storitve SMS

Vse SMS storitve so oblikovane tako, da se uporabnik storitve prijaviti na prejem informacij preko kratkega SMS sporočila. Večina PION storitev omogoča tudi parametrizacijo, ki omogoča uporabniku, da se sam odloča o številu prejetih kratkih SMS sporočil na njegov mobilni telefon, da izbira kategorije različnih informacij, skratka, da si pripravi okolje, ki mu omogoči prejem zanj najpomembnejših informacij na najprimernejši način.

 

SMS nagradne igre

Storite je namenjena vsem podjetjem, oglaševalskim agencijam, različnim medijem, društvom in ostalim poslovnim subjektom, ki želijo spodbuditi, motivirati in na zabaven način vzpostaviti stik z uporabniki mobilnih telefonov.

Ponudnik SMS nagradne igre s storitvijo krepi pozitiven odnos s preteklimi kupci in hkrati na zabaven način opravlja oglaševanje izdelka ali storitve do izbranega segmenta potencialnih kupcev. Iz baze sodelujočih se na takšen način pridobijo informacije in mnenja o lastnih ali konkurenčnih izdelkih.

SMS Kviz

Storitev je primerna za ugotavljanje uporabnikovega vedenja o izdelkih in storitvah, ki jih podjetje ponuja na trgu. Rezultati kviza, ki so bili posredovani s strani uporabnikov so pomembni za vse nadaljnje analize, za oblikovanje prihodnjih oglaševalskih aktivnosti podjetja in drugih poslovnih aktivnostih podjetja s ciljem povečevanja lastne konkurenčnosti.

SMS Glasovanje

Storitev omogoča ponudniku oziroma izvajalcu glasovanja hitro, zanesljivo in kvalitetno glasovanje. V primeru da se Pion podjetje in ponudnik storitve primerno povežeta, omogoča uporaba storitve tudi sprotno objavo glasovanja v TV medijih, na radiju, na internetnih straneh in drugih medijih.

SMS Obveščanje

Informacija, ki je posredovana hitro in do pravih oseb zagotavlja uspeh in možnost pravilnega odločanja v okolju fizičnih oseb ali v poslovnih okoljih. Pion storitev ima neomejene možnosti v vsebinah, ki se v obliki kratkih tekstov dolžine do 160 znakov posredujejo ključnim osebam, ki informacijo potrebujejo, so nanjo naročeni ali po njej povprašujejo samo enkratno.

SMS Informacije na zahtevo

Storitev omogoča uporabnikom mobilnih telefonov, da ob aktivnem posredovanju zahteve po prejemu izbranih informacij, le-te tudi prejmejo. Frekvenco prejemanja zahtevanih informacij določi uporabnik sam. Vsebinsko so lahko to informacije o vremenu, horoskopu, družabnem dogodku, aktualna novica, borzne informacije, stanje na transakcijskem računu oziroma kakršnakoli informacija, ki se jo oblikuje in posreduje z Pion storitvijo.

SMS Aktualni popusti

Storitev je namenjena predvsem podjetjem, ki bi želeli aktualne popuste poslovnega sistema posredovati v okolje bodočih kupcev. Mobilno oglaševanje s takšno vsebino omogoča podjetju oblikovanje velikega nabora različnih popustov, ki imajo izredno kratek čas veljavnosti, ter s tem večjo prilagodljivost tržnim potrebam. Bodoči kupci se lahko preko poslanih kratkih SMS sporočil odločajo za kategorije izdelkov, kjer pričakujejo popuste, kar je hkrati izredno koristna informacija za podjetje, ki na takšen način lahko oceni potrebo bodočih kupcev, lastne možnosti in vse nadaljnje korake k večjim prodajnim uspehom.