Reference
Reference

KSMC d.o.o.

Podjetje Klaus Schuster Management Consulting s sedežem v Ljubljani/Sloveniji in Beogradu/Srbiji je bilo ustanovljeno v novembru 2006. Podjetje je usmerjeno predvsem v management svetovanje ter razvoj in izvajanje mednarodnih projektov za banke in druge sorodne finančne institucije.

Klaus Schuster, ustanovitelj in lastnik podjetja, ki ga izkazuje uspešna kariera, je svoje izkušnje pridobil v najvišjih managerskih funkcijah ter v projektih, kot na primer postavitev ali sanacija bank, kar poudarja edinstvenost novega podjetja.

KSMC

Šilc trade d.o.o.

Začetki delovanja podjetja segajo v leto 1994. Takrat je bilo ustanovljeno podjetje ŠILC trade d.o.o., v okviru katerega so izvajali elektro dela in montažo klimatskih naprav. V samostojno podjetje so se oblikovali leta 2001 – ŠILC d.o.o.. Osnovna dejavnost podjetja je prodaja in montaža klimatskih naprav, toplotnih črpalk za ogrevanje sanitarne vode in avtomatizacija procesov. Za vse svoje dejavnosti nudijo strankam poleg svetovanja tudi servis in vzdrževanje.

Šilc d.o.o.

Hemisfera s.p.

Podjetje se ukvarja z razvojem programske opreme, designom ter svetovanjem na področju informacijskih tehnologij.

Hemisfera

Infotel d.o.o.

Telekomunikacijske storitve.

Infotel

Pro dance studio

V februarju 2004 se je v Zupančičevi jami odprla nova plesna šola. Pro Dance studio je šola narejena po vzoru plesnih šol v tujini. Vizija njihovega plesnega studia je predvsem ustvariti prostor, ki bo združeval plesalce s čim širšim spektrom plesnega znanja. V njihovih prostorih zagotavljajo delo z najboljšimi slovenskimi plesnimi pedagogi, poleg tega pa želijo na gostovanja povabiti čimveč učiteljev iz drugih plesnih šol in iz tujine. Vsi dobijo možnost napredovanja, izpopolnjevanja in nastopanja.

Pro dance